Facebook Image

kvaliteta

  • Naš glavni cilj je pružiti najkvalitetniju moguću uslugu na obostrano zadovoljstvo.
    Uz kvalitetnu uslugu ponuditi ćemo vam samo kvalitetne rezervne dijelove renomiranih proizvođača, jer jedino visokom kvalitetom usluge i dijelova možemo biti sigurni u pouzdanost vašeg vozila.

stručnost

  • Dugogodišnje iskustvo, konstantno usavršavanje i praćenje trendova ključni su čimbenici koji utječu na stručnost servisera. Uz iskustvo, naši serviseri se konstantno usavršavaju kako bi bili u stanju brzo dijagnosticirati kvar te kvalitetno popraviti vaše vozilo

raznovrsnost

  • Mi brinemo za naše stranke! Kako bi smo vam omogućili što jednostavniju brigu oko vašeg vozila, osigurali smo uz  popravljanja i servisiranja različitih marki osobnih i lakih komercijalnih vozila i pogodnost usluge „sve na jednom mjestu“. VIše ne morate tražiti okolo, mi smo sve osigurali za vas:

Popravci

Svaki popravak vozila mora započeti dijagnostikom, jer moramo biti sigurni da popravljamo pravi dio na pravi način. Iz tog razloga važne su 3 stvari - stručnost majstora, kvaliteta dijagnostičke opreme i poznavanje vozila koje popravljamo.

Ispravna dijagnostika preduvjet je za kvalitetan popravak vozila. Da bi smo mogli popravit upravo onaj dio koji je neispravan, ponekad je potrebno puno iskustva. Kod vozila novije generacije u većini slučajeva to nije dovoljno, pa smo iz tog razloga nabavili najmodernije dijagnostičke uređaje koji nam omogućuju brzu i točnu detekciju kvara. Uz detekciju kvara ovi uređaji nam mogu ukazati na nepravilnosti u radu koje su se dešavale u vožnji kroz neko vremensko razdoblje, pa je moguće identificirate nepravilnosti koje inače ne biste mogli sami uočiti.

Stručnost majstora

U našem servisu zaposleni su serviseri sa dvadesetak godina radnog iskustva. Iako je dugogodišnje iskustvo jedan od ključnih stvari koja omogućuje kvalitetan posao to u današnje vrijeme nažalost nije dovoljno. Upravo zbog brzog napretka mehanotronike, mehanike te prateće elektronike, dugogodišnje iskustvo nije dovoljno prilikom dijagnostike i popravka novih generacija vozila. Upravo serviseri koji imaju dovoljno iskustava i otvoreni su prema prihvaćanju novih, naprednih tehnologija su najbolji izbor za svaki servis - upravo onakvi kakvi rade u našem servisu!