Facebook Image

Akcija 20% na dijelove kočionog sistema ATE

Vaša sigurnost je uvijek na prvom mjestu!  Kako bi se vaše vozilo pravovremeno zaustavilo ključni čimbenik su ispravni dijelovi kočionog sustava.  Zato smo odlučili tijekom listopada našim strankama omogućiti 20% popusta na dijelove kočionog sistema tvtke ATE -  jednog od najvećih svjetskih proizvođača kočionih sustava.

 

 

I originalni i zamjenski ATE kočioni dijelovi dizajnirani su tako da odgovaraju tehničkim karakteristikama svakog pojedinačnog vozila i u skladu su s najvišim standardima kvalitete, nametnutim od strane međunarodne automobilske industrije. Originalna ATE kvaliteta nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer jamči optimalnu izvedbu kočenja. Zbog iznimne kvalitete kojom se odlikuje ATE kočioni program, ovaj brand je najčešće prvi izbor proizvođača automobila, zbog čega je dobio lidersku poziciju na svjetskom tržištu, osobito na području kontrole kočenja (hidraulika) i kočnica kotača. Informacija kojom se dokazuje da se ATE izdiže od svoje konkurencije u pogledu razvoja proizvoda i ulaganja u kvalitetu je ta da ATE koristi 160 različitih mješavina materijala za proizvodnju disk pločica, dok konkurencija obično koristi 4-5 različitih mješavina.  

 


Iz ATE kočionog programa izdvajamo novi inovativni proizvod – zaštitnim slojem presvučeni kočioni disk. Ovaj zaštitni sloj disku osigurava optimalne frikcione karakteristike i ujedno ga štiti od hrđe, koja nastaje uslijed vlage i drugih atmosferskih utjecaja kojima je disk izložen. Zaštitni sloj sadrži materijale koji su kompatibilni okolišu, a proizvodi ostaju nepromijenjeni i nakon instalacije. Također, strogo kontroliran proizvodni proces osigurava da su odstupanja u debljini diskova minimalna. ATE presvučeni diskovi ne znače samo sigurnost i iznimnu snagu kočenja, nego imaju i dobar izgled i dugotrajnu otpornost na hrđu.

Autoservis Garage Arts

Vl. Dragutin Plehan
Goljački breg 12a, 10000 Zagreb
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 01 3492-658